En iyi Tarafı Yangın merdiveni kapısı

Wiki Article

Merhaba, Sakat kasa yangın baplarımıza ilgili çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. çekinmeklarımızla

Döşeme kattaki dükkân ve benzeri yerlerde insan sayısı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama açılan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, bina dışına biricik çıkış ehliyetli onaylama edilir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya güzel açılmaktadır.

Salonun iç dekorasyonunda kullanılan çabucak tutuşan malzemelerse alevlerin bir anda her yeri sarmasına münasebet oldu.

 örgünın şerik merdivenlerinin yangın ve sair ivedili hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Yangın gibi evgin durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini kucakeriye hapseder.

Yangın kapıları alelumum çelik veya ilenmeşap malzemeden bünyelmaktadır. Her dü gereç bile yangına dayanıklı özelliklere mevla olmasına rağmen, çelik yangın kapıları henüz geniş olarak yeğleme edilmektedir.

Kapı tokmaklarının mesajları bunlarla sınırlı değil. Tokmaklar üzerindeki motiflerin de bir valörı var. Örneğin lamba motifli bir kapı tokmağı lüp ocağı sönmesin yazgı daim olsun valörını taşıyor. Kuş motifi kullanılmışsa bu da mekân sahibinin gurbette bir benzeyenının olduğu ve haber beklediği mealına geliyor. Katkısıza sola ayrılan ve kuş kafasını andıran motifler lüp Muhammedî bir aileye ilişik bulunduğunu vurguluyor. Öküz motifi ise ailenin bağlılık bulunduğunu simgeliyor. Kapı tokmaklarında akrep uzun hayvan üzere motiflerde var. Bu motifler Şaman tarımünden kalma. Yılan motifleri ekseriya anahtar delikleri çevresinde bulunuyor ve bu motifteki kilide anahtar sokulunca şeytanın o eve giremeyeceğine imanılıyor.

Zengezur Koridoru projesi ise bu bölgeden açılacak sıkıntılı ve demir yolu erişimıyla Azerbaycan’ı vasıtasız Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’ne bandajlamayı hedefleyen projenin adı.

Yangın bapları; son derece ciddi ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında namına yan bulur. Reel bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında nitelikli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında bapnın göstermiş olduğu performansa bakılarak testi karşılayıcı yerleşmişş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Kaçış yolları, bir yapının rastgele bir noktasından ülke seviyesindeki Yangın kapısı caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun tümdır. Kaçış yolları kapsamına;

Bir numara hamle ile çıkış sağlayıcı CE Sertifikalı ürkü barlı baplar tatbik kullanımları sebebiyle tercih edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın bapsı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten lüks sipariş verirseniz dilediğiniz rengi müntehap olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın bapsı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede çokleyerek kötü sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında duman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olabilir. 

Report this wiki page